Men's Anatomica Boxers - ID: A040419

kampagne

IcebreakerMen's Anatomica Boxers

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Anatomica Boxers fra Icebreaker

Mens Anatomica Boxers er boxer shorts i blød merinould fra Icebreaker. Fremragende til udendørs aktiviteter, merino vokser meget godt, opvarmer, når det er koldt og fugtigt, køligt i varme, merinould opnår den bedste komfort i ethvert klima, merinould renser sig selv, er nemt at vaske i vask, holder sig i form. • STOF: 83% Merinould, 12% Nylon, 5% LYCRA® corespun
Egenskaber for Men's Anatomica Boxers:
Materiale: Merinould
Flatlock sømme: Ja
Alt hvad naturen har skabt er smukt og effektivt i al sin enkelhed. Hvis det ikke virker, dør det. Da Icebreaker blev grundlagt i 1995 blev alt outdoor performance-beklædning fremstillet af syntetiske materialer på basis af petrokemisk plast. Så Icebreakers mål var helt enkelt - at bruge naturen i arbejdet med at udvikle performance-beklædning til outdoor-eventyrere. De vidste, at deres fiber virkede - fordi naturen havde skabt den for at merinofår kunne klare sig gennem iskolde vintre og stegende varme somre. I dag kører Icebreaker fiberfabrikken i 24-timers drift - på ryggen af et får. Naturligvis.

Mere fra Icebreaker

Se alle Undertøj

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Man kan begrave en af ​​vores skjorter og efter et par måneder er det nedbudt. Alt der er tilbage er lynlås, tråde og størrelse tag i nakken."

   

  Per Swartling, Sælgere, VerticalX (Icebreakers svenske agentur)

  Miljø: Hver beklædningsgenstand har en stregkode, så det kan spores fra gården lige dit tøj kommer fra.   Genanvendelse: Merino uld kan blive begravet i jorden og genbruges på denne måde.   Dyr: Al merino uld er mulesing-fri. Er medlemmer af ZQQE og New Zealand Association of ​​Merino.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!