Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Men's Anatomica Boxers - ID: A057832

Julefest
30% - KODE

IcebreakerMen's Anatomica Boxers

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Anatomica Boxers fra Icebreaker

Men's Anatomica Boxers er Icebreakers klassiske bokserunderbukser til mænd, lavet i en blød og elastisk blanding af merinould og nylon med lang holdbarhed.
Materiale: 83 % uld, 12 % nylon, 5 % elastan
Egenskaber for Men's Anatomica Boxers:
Fibre: 18.9 mikron
Talje: Medium
Materialevægt: 150 g/m2
Pasform: Tætsiddende
Materiale: Merinould
Mulesing-fri uld: Ja
Vægt: 79 g
Kompression: Nej
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Icebreaker er specialister i merinould, som er et rent naturprodukt med flere unikke egenskaber. Takket være sine fine, tynde, krøllede og lange fibre føles merino blød og glat mod huden. Materialet danner et isolerende luftlag, der varmer, når det er koldt og vådt og ånder ekstremt godt og giver en kølig følelse, når det er varmt. Merinould transporterer effektivt sved og fugt væk fra huden. Denne fiber tilpasser sig temperaturen, og du oplever den bedste komfort i ethvert klima. Icebreakers grundlægger, Jeremy Moon, startede Icebreaker i 1995. Allerede fra begyndelsen indså Jeremy, at han kun ville arbejde med den bedste kvalitet af merinould, der ikke klør og ikke lugter. Icebreaker har kontrakter med landmænd i New Zealand, der opererer på den sydlige ø højt oppe i bjergene. Her får Icebreaker den fineste, bedste kvalitet af superfin merino. De behøver ikke forædlingsprocesser til at fremstille materialet, der er et naturligt og miljøvenligt produkt. Merino er en racegruppe af tamfår, der hovedsageligt holdes til uldproduktion. Icebreakers merinofår giver den fineste fiber med en ekstremt fin stretch. Fårene lever oppe i bjergene "Southern Alps" på den sydlige ø i 2000 meters højde. Der løber de helt frit året rundt på store landområder. Icebreaker er den første virksomhed i verden, der har underskrevet langsigtede aftaler med vigtige producenter af merinould, baseret på gensidig tillid og forpligtelse til dyrerettigheder og miljø.

Mere fra Icebreaker

Se alle Undertøj

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Man kan begrave en af ​​vores skjorter og efter et par måneder er det nedbudt. Alt der er tilbage er lynlås, tråde og størrelse tag i nakken."

   

  Per Swartling, Sælgere, VerticalX (Icebreakers svenske agentur)

  Genanvendelse: Merino uld kan blive begravet i jorden og genbruges på denne måde.   Dyr: Al merino uld er mulesing-fri. Er medlemmer af ZQQE og New Zealand Association of ​​Merino.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!