Men's Anatomica Briefs - ID: A023484

kampagne

IcebreakerMen's Anatomica Briefs

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Anatomica Briefs fra Icebreaker

Behageligt undertøj i skøn uld blanding. Icebreaker Anatomica Brief er skåret til at fungere ved alle aktiviteter. Uld blanding i Icebreakers tynde GT150 materiale vejer 150 gram per kvadratmeter. Materiale: 96% Merinould og 4% Elastan
Egenskaber for Men's Anatomica Briefs:
Materiale: Merinould/syntetisk
Materialevægt: 150 g/m2
Vægt: 62 g
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Alt hvad naturen har skabt er smukt og effektivt i al sin enkelhed. Hvis det ikke virker, dør det. Da Icebreaker blev grundlagt i 1995 blev alt outdoor performance-beklædning fremstillet af syntetiske materialer på basis af petrokemisk plast. Så Icebreakers mål var helt enkelt - at bruge naturen i arbejdet med at udvikle performance-beklædning til outdoor-eventyrere. De vidste, at deres fiber virkede - fordi naturen havde skabt den for at merinofår kunne klare sig gennem iskolde vintre og stegende varme somre. I dag kører Icebreaker fiberfabrikken i 24-timers drift - på ryggen af et får. Naturligvis.

Mere fra Icebreaker

Se alle Undertøj

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Man kan begrave en af ​​vores skjorter og efter et par måneder er det nedbudt. Alt der er tilbage er lynlås, tråde og størrelse tag i nakken."

   

  Per Swartling, Sælgere, VerticalX (Icebreakers svenske agentur)

  Miljø: Hver beklædningsgenstand har en stregkode, så det kan spores fra gården lige dit tøj kommer fra.   Genanvendelse: Merino uld kan blive begravet i jorden og genbruges på denne måde.   Dyr: Al merino uld er mulesing-fri. Er medlemmer af ZQQE og New Zealand Association of ​​Merino.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!