Unisex 260 Tech Glove Liners - ID: A057842

kampagne

IcebreakerUnisex 260 Tech Glove Liners

Størrelseguide Mere info

Mere om Unisex 260 Tech Glove Liners fra Icebreaker

Unisex 260 Tech Glove Liners fra Icebreaker er et par handsker til alle .
Egenskaber for Unisex 260 Tech Glove Liners:
Udvendigt materiale: Merinould/Syntetisk
Handskemodel: Femfingerhandske
Inderside: Uforet
For: Nej
Aftageligt for: Nej
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
Alt hvad naturen har skabt er smukt og effektivt i al sin enkelhed. Hvis det ikke virker, dør det. Da Icebreaker blev grundlagt i 1995 blev alt outdoor performance-beklædning fremstillet af syntetiske materialer på basis af petrokemisk plast. Så Icebreakers mål var helt enkelt - at bruge naturen i arbejdet med at udvikle performance-beklædning til outdoor-eventyrere. De vidste, at deres fiber virkede - fordi naturen havde skabt den for at merinofår kunne klare sig gennem iskolde vintre og stegende varme somre. I dag kører Icebreaker fiberfabrikken i 24-timers drift - på ryggen af et får. Naturligvis.

Mere fra Icebreaker

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Man kan begrave en af ​​vores skjorter og efter et par måneder er det nedbudt. Alt der er tilbage er lynlås, tråde og størrelse tag i nakken."

   

  Per Swartling, Sælgere, VerticalX (Icebreakers svenske agentur)

  Miljø: Hver beklædningsgenstand har en stregkode, så det kan spores fra gården lige dit tøj kommer fra.   Genanvendelse: Merino uld kan blive begravet i jorden og genbruges på denne måde.   Dyr: Al merino uld er mulesing-fri. Er medlemmer af ZQQE og New Zealand Association of ​​Merino.
217.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!