IcebreakerWmns Tech Lite Ss Crewe

kampagne

  Wmns Tech Lite Ss Crewe - ID: A016814

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Wmns Tech Lite Ss Crewe fra Icebreaker

  Hvis en sommer sweater er så enkelt, hvorfor har Techlite kort ærme Crew næsten en kult-agtig omdømme? Det starter med den lette, 150 g jersey merino miks, blød og behagelig i ethvert miljø, så du kan bære det hele året rundt. En lidt bredere feminin skæring rundt om halsen, dekorative kæde syning og sømme hjælper med at gøre det yderst belejligt. Beviser til at foretage en ikonisk T-shirt er ikke helt så enkelt. Men med denne, er du ikke langt væk. Vægt: 150 Ultralight
  • Stof: 87% merinould, 13% nylon
  • Pasform: Regular
  • Warehouse: Første lag
  • Bedst til: eventyr og trekking, Rejser og livsstil
  • Fordele: Alsidig, blød, lugt resistente
  • Funktioner: Feminin snit hals, forhindrer skuldersømmene slidte, dekorative kæde søm på sidesømme
  Egenskaber for Wmns Tech Lite Ss Crewe:
  Materiale: Merinould/syntetisk
  Lynlås: Nej
  Alt hvad naturen har skabt er smukt og effektivt i al sin enkelhed. Hvis det ikke virker, dør det. Da Icebreaker blev grundlagt i 1995 blev alt outdoor performance-beklædning fremstillet af syntetiske materialer på basis af petrokemisk plast. Så Icebreakers mål var helt enkelt - at bruge naturen i arbejdet med at udvikle performance-beklædning til outdoor-eventyrere. De vidste, at deres fiber virkede - fordi naturen havde skabt den for at merinofår kunne klare sig gennem iskolde vintre og stegende varme somre. I dag kører Icebreaker fiberfabrikken i 24-timers drift - på ryggen af et får. Naturligvis.

  Mere fra Icebreaker

  Se alle T-shirts

  • Miljø & Etik

   Blank

   "Man kan begrave en af ​​vores skjorter og efter et par måneder er det nedbudt. Alt der er tilbage er lynlås, tråde og størrelse tag i nakken."

    

   Per Swartling, Sælgere, VerticalX (Icebreakers svenske agentur)

   Miljø: Hver beklædningsgenstand har en stregkode, så det kan spores fra gården lige dit tøj kommer fra.   Genanvendelse: Merino uld kan blive begravet i jorden og genbruges på denne måde.   Dyr: Al merino uld er mulesing-fri. Er medlemmer af ZQQE og New Zealand Association of ​​Merino.
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!