Women's Siren Tank - ID: A023441

kampagne

IcebreakerWomen's Siren Tank

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Siren Tank fra Icebreaker

Siren Tank er en blød og elegant top med en smigrende pasform. Det fungerer som et merino base-lag, selv om det er en skam at skjule den under andre beklædningsgenstande, da den er meget pæn i sig selv.
 • Materiale Vægt: 150 gr / kvm
 • Materiale: 96% uld, 4% elastan

Rekommandationer vask
Kan maskinvaskes. Tørrer hurtigt og godt i skyggen, men må ikke tørretumbles. Detaljerede instruktioner er inkluderet.
Egenskaber for Women's Siren Tank:
Flatlock sømme: Ja
Alt hvad naturen har skabt er smukt og effektivt i al sin enkelhed. Hvis det ikke virker, dør det. Da Icebreaker blev grundlagt i 1995 blev alt outdoor performance-beklædning fremstillet af syntetiske materialer på basis af petrokemisk plast. Så Icebreakers mål var helt enkelt - at bruge naturen i arbejdet med at udvikle performance-beklædning til outdoor-eventyrere. De vidste, at deres fiber virkede - fordi naturen havde skabt den for at merinofår kunne klare sig gennem iskolde vintre og stegende varme somre. I dag kører Icebreaker fiberfabrikken i 24-timers drift - på ryggen af et får. Naturligvis.

Mere fra Icebreaker

Se alle T-shirts

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Man kan begrave en af ​​vores skjorter og efter et par måneder er det nedbudt. Alt der er tilbage er lynlås, tråde og størrelse tag i nakken."

   

  Per Swartling, Sælgere, VerticalX (Icebreakers svenske agentur)

  Miljø: Hver beklædningsgenstand har en stregkode, så det kan spores fra gården lige dit tøj kommer fra.   Genanvendelse: Merino uld kan blive begravet i jorden og genbruges på denne måde.   Dyr: Al merino uld er mulesing-fri. Er medlemmer af ZQQE og New Zealand Association of ​​Merino.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!