Women's Tech Lite Shortsleeve Low Crewe - ID: A040444

Ny!

IcebreakerWomen's Tech Lite Shortsleeve Low Crewe

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Tech Lite Shortsleeve Low Crewe fra Icebreaker

Women's Tech Lite Ss Low Crewe er en rund hals t-shirt af Icebreaker lavet af blød og behagelig merinould. En t-shirt, der hurtigt bliver dit yndlingsstykke tøj til både hverdag og vandring, udendørs træning. 87% merinould, 13% nylon
Egenskaber for Women's Tech Lite Shortsleeve Low Crewe:
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Alt hvad naturen har skabt er smukt og effektivt i al sin enkelhed. Hvis det ikke virker, dør det. Da Icebreaker blev grundlagt i 1995 blev alt outdoor performance-beklædning fremstillet af syntetiske materialer på basis af petrokemisk plast. Så Icebreakers mål var helt enkelt - at bruge naturen i arbejdet med at udvikle performance-beklædning til outdoor-eventyrere. De vidste, at deres fiber virkede - fordi naturen havde skabt den for at merinofår kunne klare sig gennem iskolde vintre og stegende varme somre. I dag kører Icebreaker fiberfabrikken i 24-timers drift - på ryggen af et får. Naturligvis.

Mere fra Icebreaker

Se alle T-shirts

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Man kan begrave en af ​​vores skjorter og efter et par måneder er det nedbudt. Alt der er tilbage er lynlås, tråde og størrelse tag i nakken."

   

  Per Swartling, Sælgere, VerticalX (Icebreakers svenske agentur)

  Miljø: Hver beklædningsgenstand har en stregkode, så det kan spores fra gården lige dit tøj kommer fra.   Genanvendelse: Merino uld kan blive begravet i jorden og genbruges på denne måde.   Dyr: Al merino uld er mulesing-fri. Er medlemmer af ZQQE og New Zealand Association of ​​Merino.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!