Acceleritas5 W Rb9x - ID: A029296

IcebugAcceleritas5 W Rb9x

Størrelseguide Mere info

Mere om Acceleritas5 W Rb9x fra Icebug

Acceleritas5 W RB9X i damemodel er en minimalistisk sko til den erfarne løber. Acceleritas5 M RB9X er bygget til hurtige i det tekniske og krævende terræn. Takket være sålens RB9X gummi har Acceleritas5 M RB9X bedst mulige greb på våde overflader, så du kan holde den samme hastighed over de flade sten, uanset om de er tørre eller våde. Acceleritas5 M RB9X er også en meget populær sko swimrun! Acceleritas5 M RB9X har en blød hælkappe, hvor højden er sænket midt bagpå for at øge komforten i akillessenen. Materialet i den øverste del er udskiftet med et meget bøjeligt og luftigt stof som har lav vægt og næsten giver følelsen af at løbe barfodet. Acceleritas5 M RB9X absorberer minimal med vand, en afgørende faktor for en sko med naturens alle elementer som arbejdsområde. Den våde vægt er næsten lige så lav som den tørre vægt! Takket være den fleksible mellemsål og lave sål-profil får du en dejlig løbefølelse. indersiden af det nye hældesign er foret med mikrofiber, der giver bedre hælgreb og undgår gnavning og vabler samtidig som den øger holdbarheden. Sålen er optimeret til greb på både hårde og bløde overflader. RB9X gummi formet i et mønster, hvor ler føres bort til siderne af de diagonale kanaler af samme princip som traktordæk.
Materialer
Øvre del: Vævet nylon / beskyttende polyurethan
For: Hurtigttørrende mesh / micro ruskind (vandafvisende polyester mikrofiber og en ruskind-lignende føler) ved hælen
Mellemsål: Støbt EVA Light
Sål: RB9X
Egenskaber for Acceleritas5 W Rb9x:
Udvendigt materiale: Syntetisk
Letvægtsmodel: Ja
Ydersål: Gummi
For: Nej
Membran: Nej
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 180 gr (USL7,5), 210 gr (US9) g
Reflekser: Nej
Drop: 4 mm
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!