Dts3 W Bugrip® Gtx - ID: A034439

kampagne

IcebugDts3 W Bugrip® Gtx

Størrelseguide Mere info

Mere om Dts3 W Bugrip® Gtx fra Icebug

DTS3 W Bugrip® GTX til damer er en robust og godt dæmpet sko med høj komfort. DTS står for Distance Training Sko og sko er udviklet til lidt længere løbeture. DTS3 W Bugrip® GTX er også et godt valg til lange, hurtige gåture. Både tungen og kraven er polstret for at minimere trykket fra snørebåndene og lindre hælen. BOA-ledningssystemet er meget nemt at bruge, bare at justere snørebåndene med den ene hånd. Det øverste materiale består af et blidt mesh stof med forstærkninger i TPU. Vandtæt membran fra GORE-TEX® holder fødderne tørre i sne og sne. Mellemsålen er godt dæmpet og har et relativt højt fald for at passe på forholdsvis flad overflade. Foden er bred netop fordi fødderne ofte svulmer lidt under langdistance løb og lange gåture. Den vandtætte membran i GORE-TEX® holder fødderne tørre i alt vejr. Ydersålens BUGrip-teknologi, med 19 dynamiske stålkanaler, giver et fænomenalt greb om sne, is og grus. Stifterne har en spids af karbidstål, hvilket betyder, at de ikke slides ud selv efter langvarig kørsel på ren asfalt, hvilket kun er et reelt scenario, fordi det ofte kun er snedigt. Tippens greb gør det muligt at opretholde et afslappet trin og holde tempoet selv på ren is. DTS BUGrip er simpelthen den ideelle vinter løbesko til den lange, rolige pasform i jagten på forårets top. Overdel:
Polyester mesh / TPU svejsning / GORE-TEX®
snøring:
Boa® lukkesystem
For:
GTX udvidet komfort
Indersål:
PU komfortskum, aftageligt
mellemsål:
Letvægts EVA
med ESS stabilisator
sål:
BUGrip®, gummi med 19 dynamiske studs
Stivhed:
Stabilitets flex
fod:
bred
Egenskaber for Dts3 W Bugrip® Gtx:
Cushioning: Normal
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Syntetisk/gummi
Membran: GORE-TEX
Metalpigge: Ja
Vægt pr. sko: 350 g
Drop: 12 mm
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!