Dts3 W Rb9x Gtx - ID: A029300

kampagne

IcebugDts3 W Rb9x Gtx

Størrelseguide Mere info

Mere om Dts3 W Rb9x Gtx fra Icebug

DTS M RB9X GTX i dame model er en robust og vel dæmpet sko, der passer til både længere løb og motion, uanset vejr. DTS M RB9X GTX har et glat snørebåndssystem, der nemt og nemt justeres med den ene hånd.
DTS3 M RB9X GTX er lille i størrelse, Vælg en til to størrelser større i forhold til din sædvanlige størrelse.
DTS M RB9X GTX har en ergonomisk og rummelig læsning. Komforten er vigtig for lange passeringer, og både tungen og kraven er komfortabelt polstret for at minimere trykket fra snørebåndene og lindre hælen.
BOA-snørresystem er meget smidigt og nemt at bruge. GORE-TEX® vandtætte membraner holder fødderne tørre, mens membranets åndbarhed forårsager overskydende varme frigives. Mellemsålen er snoet og stærkt kæmpet, hvilket resulterer i en stabil sko, der også lindrer overpronation. Ydersålen på RB9X gummi greb både tørre og våde overflader, men samtidig er den meget holdbar.
materialer
- Øvre:
Polyesternet / Termoplastisk polyurethan
- Indersål: GTX forbedret komfort
- Indersål: Polyurethans komfortskum, aftageligt
- Mellemliggende:
Let EVA med ESS stabilisator
- Ydersål:
RB9X
- Torsionsstivhed:
Stabilitet Flex
- dæmpning:
fuld
- fod:
bred
DTS3 M RB9X GTX er lille i størrelse, Vælg en til to størrelser større i forhold til din sædvanlige størrelse. Har du normalt US7 så vælg mindst en US8
Egenskaber for Dts3 W Rb9x Gtx:
Cushioning: Normal
Letvægtsmodel: Ja
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 330gr (US9)/ 290gr (USL7,5) g
Reflekser: Nej
Drop: 12 mm
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!