IcebugInsoles Fat Low

  Insoles Fat Low - ID: A034807

  Mere info

  Mere om Insoles Fat Low fra Icebug

  Icebug Insoles Fat Low er en indersål, der giver maksimal dæmpning i kombination med dynamisk hvælvningsstøtte. Passer til dig med lave fodhvælve. Insoles Fat Low er 5 mm høj og passer til de fleste sko med aftagelige indlægssål. Sålen korrigerer fodkonstruktionen og sikrer, at de muskler og sener, der har været inaktive, begynder at arbejde igen. Derfor kan sålen først føle sig ubehagelig, og vi anbefaler at bruge kun sålen for et par eller et par timer først, så gradvist øge brugen. Når du bliver vant, kan Insole Fat Low bruges hele dagen for motion og i skole eller arbejde.
  struktur:
  • Meshforing med effektiv fugttransport og lav friktion
  • Poliyou® stødabsorberende specialskum med åben cellestruktur
  • EVA stødabsorption, der svarer til foden
  • PE, der er presset og stiv, men fleksibel. Giver fodsålen en tredimensionel pasform og hjælper fodens biomekaniske stødabsorption
  • TPU, der er støbt og har to højder ved siden af hælen. Ret bevægelsesenergien fra hælindstillingen med en blød trampolin effekt
  Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

  Mere fra Icebug

  Se alle Sko såle

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!