Ivalo-L BUGrip - ID: 55346

IcebugIvalo-L BUGrip

Størrelseguide Mere info

Mere om Ivalo-L BUGrip fra Icebug

Icebug Ivalo-L BUGrip er en praktisk, varm og let vinter støvle med overdel fremstillet af slidstærkt ripstop stof og såler med godt greb. Med disse støvler på dine fødder kommer du ikke til at danse omkring som Bambi på glat is resten af vinteren. Icebug Ivalo-L BUGrip har godt greb og god vejrbestandighed, der gør det til en af Icebug's foretrukne støvler. Sål med dynamisk pigge giver pålidelig greb på is, men virker også godt på asfalt og andre overflader. Non-slip snøre på lynlåsen. Vridningsmæssigt stiv sål med en god "rullende" evne, giver stabilitet, komfort og god anatomi. Nylon materiale i den øvre del er lys, vandtæt og nem at vedligeholde. Forstærkninger langs med sålen beskytter mod mudder og spray. Størrelserne er i dette produkt er angivet i USL. Hvis du er i tvivl om din størrelse, se vores størrelsesguide.

  • Overdel: Ripstop Nylon / Suede / PU
  • Foring: Fleece
  • Mellemsål: EVA med ESS Stabilizer
  • Ydersål: Gummi med BUGrip 16 stållægter
  • Komfort temperatur:-20C °
Egenskaber for Ivalo-L BUGrip:
Udvendigt materiale: Syntetisk/gummi
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Membran: Nej
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!