Metro Ladies + BUGweb - ID: 110-B9001-OC

IcebugMetro Ladies + BUGweb

Størrelseguide Mere info

Mere om Metro Ladies + BUGweb fra Icebug

En nydelse i bymiljøet. Varm, komfortabel og praktisk, med lynlås på indersiden og blød elastiskkrave. Sålens mønster og gummisammensætning giver fremragende vejgreb, men når det bliver rigtig glat, kan grebet forbedres yderligere med en BUGweb, der er let at sætte på og tage af, men holdes godt på plads, da den passer ind i en rille i sålen .

Ruskindsoverdelen omslutter foden og giver en komfortabel pasform, og elegant look. Non-slip snøre og strop bag, gør det nemt at komme ind og ud af skoen, selv med meget tøj . ESS stabilisator, stødabsorberende EVA og sål designet for nordiske fødder giver stabilitet, komfort og god anatomi. Forstærkninger langs med sålen giver større holdbarhed og er nemme at rengøre.

  • Overdel: Vandafvisende ruskind / PU / neopren
  • For: fleece
  • Mellemsål: Formstøbt EVA med ESS Stabilizer
  • Ydersål: Gummi med groftmønster / BUGweb-kompatible


BUGweben har seks knopper med toppe karbidstål, fastgøres i spormønstret på ydersålen.

BUGweb  inkluderes ved køb af Metro Ladies.

Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!