Metro2 Women's Michelin Wic - ID: A034443

IcebugMetro2 Women's Michelin Wic

Størrelseguide Mere info

Mere om Metro2 Women's Michelin Wic fra Icebug

Metro2 W Michelin Wic i Women's Model er en stilfuld fodsko, der er en af Icebug sande klassiker. Metro2 W Michelin Wic har blødt og elastisk neopren i skaftet, der giver støtte og varme til ankelen. Zippen på indersiden af skaftet giver en generøs åbning og gør sko Metro2 W Michelin Wic har et godt greb på overfladen takket være ydersålen i Michelin Wic gummi. En stiv sål med rulle giver foden en god anatomisk bevægelse, og det behagelige læder er specielt udviklet. Forstærkning langs sålen er nem at håndtere og vandtæt. I vandafvisende ruskind, med bælge på indersiden af lynlås, holdes sne og slid ud. Praktiske refleksdetaljer giver god synlighed i efterår og vinter mørkere. Isolerende sål og fleeceforing giver komfort zone ned til -20 ° C. En meget god efterår og vinter Det fremragende allroundgreb er kronen af arbejdet. Øvre:
Ruskind / ProtexPU
For:
fleece
Indersål:
Icebug komfort skum, PU skum
mellemsål:
EVA med ESS stabilisator
Sål:
Gummi, Michelin Winter Compound
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!