Oribi2 M Rb9x Gtx - ID: A034446

kampagne

IcebugOribi2 M Rb9x Gtx

Størrelseguide Mere info

Mere om Oribi2 M Rb9x Gtx fra Icebug

Oribi2 M RB9X GTX i herremodel er en letvægtsvægtsko. På trods af den lave vægt er Oribi W RB9X fuld af smarte detaljer. Den sømløse top i bluesign® Polyester mesh har en vandtæt membran fra GORE-TEX®, perfekt til at holde fødderne varme under regnvejr. Toppen har også en TPU-spidsbeskyttelse, der beskytter, når den kører i stenet terræn. Et sømløst blonder system kombineret med en indre elastik gør foden lukket på en meget stram og behagelig måde. Tungen er tynd, hvilket giver en direkte følelse. Wellness-cupen er blød, med en let polstret krave og en god hælgreb. Mellemsålen har et integreret stenskjold, der beskytter foden mod slag i stenet terræn. Den mellemliggende solo er lige så snoet for at lette foden og er også designet til at give en smule energi tilbagemelding i afløbsfasen. Ydersålens robuste traktordækmønster griber græs og grus som ler og sten, og det er også designet til at forhindre ler fra at sætte sig fast, hvilket vil forringe grebet betydeligt. Overdel: Bluesign® Polyester mesh; Svejset TPU mudguard; GORE-TEX® membran
For:
GORE-TEX®-isoleret polyamid stof
Indersål:
Støbt EVA
mellemsål:
Let EVA, Rock Shield ESS / TPU Ydersål:
RB9X
Stivhed:
medium
sål:
medium
Egenskaber for Oribi2 M Rb9x Gtx:
Letvægtsmodel: Ja
Cushioning: Normal
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 265 g
Drop: 7 mm
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!