Oribi2 W Rb9x Gtx - ID: A034448

kampagne

IcebugOribi2 W Rb9x Gtx

Størrelseguide Mere info

Mere om Oribi2 W Rb9x Gtx fra Icebug

Oribi2 W RB9X GTX i Dame Model er en letvægtsvægt sko. På trods af den lave vægt er Oribi W RB9X fuld af smarte detaljer. Den sømløse overdel af bluesign® polyester mesh har en vandtæt membran fra GORE-TEX®, ideel til at holde dine fødder varme under regnfulde løbeture. Toppen har også en TPU-spidsbeskyttelse, der beskytter, når du løber i stenet terræn. Et sømløst snøresystem kombineret med en indre elastik gør foden lukket på en meget stram og behagelig måde. Tungen er tynd, hvilket giver en direkte følelse. Wellness-cupen er blød, med en let polstret krave og en god hælgreb. Mellemsålen har et integreret stenskjold, der beskytter foden mod slag i stenet terræn. Den mellemliggende sål er stiv for at lette foden og er også designet til at give en smule energi tilbagemelding i afløbsfasen. Foring solide traktor slidbane greb godt såsom græs og grus mudder og rock, er det også udformet således, at leret ikke klæber, som væsentligt ville forringe greb. Overdel:
Bluesign® Polyester mesh; Svejset TPU mudguard; GORE-TEX® membran
For:
GORE-TEX®-isoleret polyamid stof
Indersål:
Støbt EVA
mellemsål:
Let EVA, Rock Shield ESS / TPU Ydersål:
RB9X
Stivhed:
medium
sål:
medium
Egenskaber for Oribi2 W Rb9x Gtx:
Letvægtsmodel: Ja
Cushioning: Normal
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 265 g
Drop: 7 mm
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!