Speed Men's BUGrip - ID: A015202

IcebugSpeed Men's BUGrip

Størrelseguide Mere info

Mere om Speed Men's BUGrip fra Icebug

En af de absolut mest anvendte og solgte Icebug modeller nogensinde. Ideel til dem, der ikke ønsker at tage unødvendige risici i strenge klimaforhold, uanset om du er ude på en typisk søndag spadseretur, eller hvis du er en canadisk / norsk postbud, der altid har brug for at levere til tiden. Speed BUGrip er en letvægts sneaker, som takket være den BUGrip-teknologi 16 dynamiske pigge giver stor trækkraft på glatte overflader. Den øverste del har en vandtæt BUGdri membran, og det høje snit giver stabilitet i terræn og på ujævnt terræn. Belastningen er udviklet nordiske fødder. Foring og mellemsål har sådan en god isolerende effekt til skoens comfort zone er -20 grader. Speed BUGrip har en meget bred vifte af anvendelser, men er særlig egnet til hurtig vinteren ture.

• Øvre i ProtecPU Med BUGdri
• Fleece foring
• EVA mellemsål med ESS stabilisator
• Aftagelig indersål, Ortholite
• Gummisål BUGrip 16 hårdmetal studs

Egenskaber for Speed Men's BUGrip:
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: Other
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!