Zeal3 M Rb9x - ID: A029303

IcebugZeal3 M Rb9x

Størrelseguide Mere info

Mere om Zeal3 M Rb9x fra Icebug

Zeal3 M RB9X i herremodel er en innovativ sneaker til trail og OCR, designet med en helt ny type mellemsål. Mellemsålens U-form gør det vred, men takket være sin endelt form er den stadig blød og kompatibel. Zeal3 M RB9X mellemsål har en U-form, der gjorde det muligt for udformningen af hælkappen, der er forskellig fra de traditionelle sko, da det er meget blødere end normalt. Hælkappe højde er også reduceret tilbage for at mindske presset på akillessenen. Mellemsål tilføjer ikke alene stabilitet, men også fungerer som en beskyttelse bygget på skoen sider for kørsel i vanskeligt terræn. Zeal3 M RB9X har en lav profil som giver god markkontrol. Ydersålen har et kraftigt mønster med gummiknopper faktisk tage fat selv i bløde overflader, fx ler. Icebugs RB9X unik gummiblanding giver stor trækkraft på både våde og tørre overflader. Øvre materiale er let og fleksibel mens ikke absorbere vand. Zeal3 M RB9X våd vægt er således næsten lige så lavt som dens tørvægt. Zeal3 M RB9X har normal pasform.
materialer
Overdel: Polyester Tekstil / Polyurethan
Foring: Letforet med hurtigtørrende net
Indersål: Ingen
Mellemsål: Letvægts EVA med HGMS2® teknologi
Ydersål: RB9X
Torsionsstivhed: Medium flex
Dæmpning: medium
Sål: Mellem
Egenskaber for Zeal3 M Rb9x:
Udvendigt materiale: Syntetisk
Letvægtsmodel: Ja
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Membran: Nej
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 250gr (US 9)/ 210gr (USL7,5) g
Reflekser: Nej
Drop: 6 mm
Icebug’s design skiller sig ud i mængden. Der er en særskilt identitet i den farve og design, som appellerer til mange, og man kan ofte genkende et par Icebug sko når man ser dem på byen.

Mere fra Icebug

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!