Penguin Snowsuit - ID: A034781

kampagne
Ny!

Isbjörn of SwedenPenguin Snowsuit

Størrelseguide Mere info

Mere om Penguin Snowsuit fra Isbjörn of Sweden

Testvinder 4 år i træk. Penguin Snowsuit er et varmt vintertæt vinterdække til børn fra ISBJÖRN i Sverige. 2-lags materiale med en membran på indersiden, hvilket giver en vandkolonne på 15.000 mm og meget høj åndbarhed. Alle sømme er tapet og den overordnede har vandtætte lynlås fra YKK. Beklædningen er polstret med en blød og glat genbrugspudse fra Primaloft® med højt varme og vægtforhold. Det overordnede er et Bluesign®-godkendt produkt og har en aftagelig og justerbar hætte, justerbar talje, buede ærmer med bløde indre ærmer og buede ben for optimal mobilitet. Taljen er strammet med elastik for at forhindre dem i at blive trampet på og gummibåndet under fødderne holder dragten på plads. Benene og ærmerne har også "Grow manchetter", hvilket betyder, at når du spræter dem op, udvides benene og ærmerne 3 cm i længden, og dragten kan bruges til en yderligere sæson. Den vandafvisende imprægnering (DWR) er 100% fri for kulstof.
Materiale: 2L membran, 15K / 15K, 100% nylon, 155g / 200gm2, bluesign® BIONIC Finish Eco® DWR
Foring: Primaloft® Sort 60% genanvendt, 100% polyester 133gr / m2
Egenskaber for Penguin Snowsuit:
Huvudmaterial: Syntetisk
Vandtæt: Ja
Membran: Other
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 15000 mm
Åndbar evne: 15000 gram/m2/24h
Justerbar i talje: Ja
Polstring: Syntetisk
Nordic Kidswear Ltd was founded in 2005 by Maria Frykman Forsberg and Camilla Schmidt. The business idea for "Isbjörn of Sweden" was born when they had their first child and could not find the appropriate outerwear for them to continue to live the active outdoor life as they were accustomed to.

Mere fra Isbjörn of Sweden

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!