Storm Hard Shell Jacket - ID: A026331

Isbjörn of SwedenStorm Hard Shell Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Storm Hard Shell Jacket fra Isbjörn of Sweden

Storm Hardshell Jacket er en vind- og vandtæt skaljakke med god ventilation og flotte detaljer, der er egnet til aktiviteter året rundt. Børne størrelser. Storm Hardshell Jacket er en perfekt erstatning for alle former for vind og regntøj. Det er også en meget blød og slidstærk jakke. Jakken er lavet af en bluesign® certificeret 2L (lager) materiale med en membran på indersiden. Alle sømme er 100% tapede og jakken har vandtætte lynlåse på lommer. Hætten er aftagelig og også justerbar i ryggen jakken er foret med mesh, har buede ærmer med bløde manchetter og justerbar forneden den vandafvisende overflade er 100% flourcarbonfri Materiale: 100% nylon, bionisk Finish Eco® DWR
Egenskaber for Storm Hard Shell Jacket:
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Vandsøjletryk: 15000 mm
Åndbar evne: 15000 gram/m2/24h
Nordic KidsWear AB blev grundlagt i 2005 af Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt. Forretningsidéen blev født, da de fik deres første børn og ikke kunne finde overtøj til børnene som passede det aktive udendørsliv, som de var vant til. Derfor valgte de at skabe en egen kollektion af børnetøj med fokus på funktion uden at give afkald på design eller kvalitet.

Mere fra Isbjörn of Sweden

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!