Storm Hard Shell Jacket - ID: A026331

kampagne

Isbjörn of SwedenStorm Hard Shell Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Storm Hard Shell Jacket fra Isbjörn of Sweden

Storm Hardshell Jacket er en vind- og vandtæt skaljakke med god ventilation og flotte detaljer, der er egnet til aktiviteter året rundt. Børne størrelser. Storm Hardshell Jacket er en perfekt erstatning for alle former for vind og regntøj. Det er også en meget blød og slidstærk jakke. Jakken er lavet af en bluesign® certificeret 2L (lager) materiale med en membran på indersiden. Alle sømme er 100% tapede og jakken har vandtætte lynlåse på lommer. Hætten er aftagelig og også justerbar i ryggen jakken er foret med mesh, har buede ærmer med bløde manchetter og justerbar forneden den vandafvisende overflade er 100% flourcarbonfri Materiale: 100% nylon, bionisk Finish Eco® DWR
Egenskaber for Storm Hard Shell Jacket:
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Vandsøjletryk: 15000 mm
Åndbar evne: 15000 gram/m2/24h
Nordic Kidswear Ltd was founded in 2005 by Maria Frykman Forsberg and Camilla Schmidt. The business idea for "Isbjörn of Sweden" was born when they had their first child and could not find the appropriate outerwear for them to continue to live the active outdoor life as they were accustomed to.

Mere fra Isbjörn of Sweden

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!