Toddler Hard Shell Jumpsuit - ID: A073051

Outlet

Isbjörn of SwedenToddler Hard Shell Jumpsuit

Mere info

Mere om Toddler Hard Shell Jumpsuit fra Isbjörn of Sweden

Toddler Hard Shell Jumpsuit er en skaloverall til regnvejrsdage. Alle sømme er tapede, så vandet ikke trænger igennem dem under regn eller vådt leg. Overallen er lavet af et ekstra slidstærkt nylonstof kaldet Taslan, som er 2-3 gange stærkere end polyester. Vækstmanchetter i ærme- og benafslutningen, som med en simpel justering på indersiden forlænger dem med ca. 3 cm og gør det muligt at bruge overallen i endnu en sæson. Med forskellige mellemlag under passer skaloverallen hele året. 100% Nylon Taslan
Nordic KidsWear AB blev grundlagt i 2005 af Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt. Forretningsidéen blev født, da de fik deres første børn og ikke kunne finde overtøj til børnene som passede det aktive udendørsliv, som de var vant til. Derfor valgte de at skabe en egen kollektion af børnetøj med fokus på funktion uden at give afkald på design eller kvalitet.

Mere fra Isbjörn of Sweden

Se alle Flyverdragter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!