Acs Hike 22 Women Pack - ID: A028619

kampagne

Jack WolfskinAcs Hike 22 Women Pack

Mere info

Mere om Acs Hike 22 Women Pack fra Jack Wolfskin

Acs Vandretur 22 Women’s Pack er en multi-funktionel taske til vandreture fra Jack Wolfskin, der er perfekt til dagsture. Med avanceret klimakomfort der er normalt for ACS bærer system. Denne model har smallere stropper og er designet til damer. Kom din proviant og din jakke i let tilgængelige hovedrum. Den nederste lomme kan adskilles fra hovedrummet, hvilket er praktisk for eksempel hvis du har brug for til at pakke vådt tøj eller håndklæder adskilt fra det andet. Der er også praktiske lommer på hoftebæltet fx energibarer eller en vandflaske.
Der er en flaskeholder det kan foldes ud, så du nemt kan få adgang til dit vand. Når du går hurtigt op eller ned i varmt vejr, så holder ACS rygsæk dig komfortabel og tør. Det eneste kontaktpunkt med ryggen, det er luft gennemtrængelig mesh stof, og der er en kløft mellem rygsækken og ryggen, som giver mulighed for frisk luft til at cirkulere.
100% Polyamid
Foring: 100% Polyester
Egenskaber for Acs Hike 22 Women Pack:
Rumfang: 22 L
Vægt: 1020 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 58 x 28 x 20 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!