Acs Hike 24 Pack - ID: A028461

kampagne

Jack WolfskinAcs Hike 24 Pack

Mere info

Mere om Acs Hike 24 Pack fra Jack Wolfskin

Acs Hike Pack 24 er den mindste model i unisex Jack Wolfskin ACS Hike Series. Det er lige så behagelig som de større modeller og 24liters kapacitet der er nok plads til hvad du har brug for dagen. Alt kan pakkes i en nem og organiseret måde, større ting kan placeres i hovedrummet, kortet i det forreste rum og GPS du kan sætte i din lomme på hoftebæltet. Løkker der kan bruges til at fastgøre vandrestave til ydersiden af posen, når du ikke bruger dem. Når du går op og ned ad bakkerne i varmt vejr, vil ACS Rygsæk holde dig tør og komfortabel, takket være den specielle ACS bærer system. Det eneste sted på posen, der kommer i kontakt med ryggen, er det luftige mesh stof, desuden er et mellemrum mellem rygsækken og din ryg, som vil tillade frisk luft til at cirkulere.
Egenskaber for Acs Hike 24 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 24 L
Vægt: 1060 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 54 x 32 x 15 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!