Acs Hike 38 Pack - ID: A028485

Jack WolfskinAcs Hike 38 Pack

Mere info

Mere om Acs Hike 38 Pack fra Jack Wolfskin

Acs Vandretur 38 Pack er en vandrerygsæk fra Jack Wolfskin. Over enge, op i bjergene eller langs højderyggen - den energiske dag ture kan Acs Hike 38 Pack butik alt hvad du behøver. Alt fra din shell jakke til din energibarer. Dette er den største model i Jack Wolfskin ACS vandretur serie, med ekstra god ryg ventilation. Din kort, GPS og energibarer kan nemt blevet placeret i taljebæltets lomme, forlomme eller i den øverste plads. Der er plads til resten af dit kit i det store hovedrum og bundens rum.
Når du går i et hurtigt tempo op eller i meget varmt vejr så ser ACS rygsæk til at holde dig både komfortabel og tør. ACS affjedringssystem sikrer, at der vil være en forfriskende luftstrøm på tværs af din ryg, og den eneste del, der kommer i kontakt med ryggen, det er luftigt mesh stof. Der er også en kløft mellem bagsiden af rygsæk og ryg, så frisk luft kan cirkulere konstant.
Egenskaber for Acs Hike 38 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 38 L
Vægt: 1370 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 60 x 35 x 17 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Fast toplåg
Front åbning: Nej
Bundåbning: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!