Activate Light Men - ID: A028551

kampagne

Jack WolfskinActivate Light Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Activate Light Men fra Jack Wolfskin

Aktiver Lys Men et par softshell bukser designet til dynamiske vandreture, udfordrende terræn og udflugter med let rygsæk. De er de letteste bukser Jack Wolfskin aktiverer serie. Ligesom resten af produkterne i serien, så de indånder godt og er meget elastisk med et minimalistisk design. De tilbyder figursyet pasform, de tillader din hud at ånde, når det er varmt, og klarer lette regnbyger. De vejer kun 220 gram, så de er ideelle, når du er på farten. De er lavet i en vind- og vandafvisende softshell materiale.
94% polyamid, 6% elastan
Egenskaber for Activate Light Men:
Hovedmateriale: Syntetisk
Vindtætte: Ja
Stretch: Ja
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!