Activate Light Pants Women - ID: A028554

kampagne

Jack WolfskinActivate Light Pants Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Activate Light Pants Women fra Jack Wolfskin

Activate Light Pants er den letteste af alle Jack Wolfskin aktivere softshell bukser. De vejer mindre end tre energibarer af chokolade, som gør dem til et godt valg for ture, hvor hvert gram tæller. De er ideelle til dynamiske vandreture, udfordrende terræn og rejse med let pakning. Aktiver Light Pants Women har en stram, figursyet pasform og de er så fleksible, at du kan stole på dem, uanset hvad du laver. Desuden har de en vind-og vandafvisende finish.
Egenskaber for Activate Light Pants Women:
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Antal baglommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!