Activate Light Zip Off Men - ID: A028549

kampagne

Jack WolfskinActivate Light Zip Off Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Activate Light Zip Off Men fra Jack Wolfskin

Aktiver Light Zip Off Men er alsidige softshell bukser fra Jack Wolfskin. De er super lette, åndbare og fleksible, flex-Shield X Lite materiale har en effektiv to-vejs stretch. De er lavet til krævende spor og stor bevægelsesfrihed. De holder dig tør og komfortabel i let regn, eller i krævende vandreture. Hvis solen kommer ud, kan de også konvertere til shorts på et øjeblik - bare trække lynlåsene op og nyd friheden med alle fem lommer, så der er også plads nok til din smartphone, GPS osv.
Flex Shield X-Lite er meget let, åndbar, to-vejs stretch og er vind- og vandafvisende softshell materiale (94% polyamid, 6% elastan). Fin Oxford Stretch UV DWR, letvægts to-vejs stretch, blødt materiale med god UV-beskyttelse og vandafvisende egenskaber.
Egenskaber for Activate Light Zip Off Men:
Zip-off: Ja
Justering nederst i buksebenet: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 30
Antal lommer: 5 stk
Stretch: Ja
Antal baglommer: 1 stk
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!