All Terrain 7 Texapore Mid M - ID: A028506

kampagne

Jack WolfskinAll Terrain 7 Texapore Mid M

Størrelseguide Mere info

Mere om All Terrain 7 Texapore Mid M fra Jack Wolfskin

All Terrain 7 Texapore Mid Men er en klassisk vandrestøvle fra Jack Wolfskin som fungerer fantastisk til lange ture. Sålen er designet til at være i stand til at gå lange afstande i komfort. Texapore membran holder fødderne tørre i regnvejr, eller hvis du krydser en å. Og hvis vandet stadig ville komme i toppen af støvlen så tørrer foringen hurtigt, så du er klar til morgendagens vandretur. Lavet af ruskind og et meget vandafvisende og robuste materialer.
Egenskaber for All Terrain 7 Texapore Mid M:
Ydersål: Gummi
Udvendigt materiale: Skind/syntetisk
Membran: Texapore
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!