Alpine Trail 40 - ID: A028606

kampagne

Jack WolfskinAlpine Trail 40

Mere info

Mere om Alpine Trail 40 fra Jack Wolfskin

Alpine Trail 40 er meget let vandring og klatrerygsæk fra Jack Wolfskin. Det leverer fremragende belastning kontrol og komfort, som er perfekt til længere og mere udfordrende vandreture. Støtteordningen holder posen tæt på kroppen, så den følger dine bevægelser uden at forstyrre din balance, den giver også en god ventilation, så din ryg forbliver tør under vanskelige stigninger. Selvom Alpine Trail 40 er så let, så har den en god liste over funktioner. Vådt tøj, handsker og kort kan nemt opbevares i den elastiske lomme på forsiden. Topdækslet kan indstilles i højden, hvis du har brug for mere plads. Der er også monteringsbeslag for is værktøjer, vandrestave, reb og en hjelm. Rygsækken er også rummelig nok til længere vandreture.
• Justerbart brystbælte
• Classic reb systemer under låg
• Compression stropper på siderne og toppen
• Hovedrum med indvendig lomme til væske, elastisk forlomme af nettet, foldbar lynlås lomme, flaskeholder på hoftebæltet, side netlommer
• Nøgleholder
• CROSS RIP 210D: meget let og slitstakrt ripstop materiale med forstærkede sømme / nailhead 210D: meget let og holdbar ripstop materiale (kroppen)
• CROSS RIP 300D: letvægts ripstop materiale med forstærkede sømme (base)
• Fleksibel stålramme
Egenskaber for Alpine Trail 40:
Rumfang: 40 L
Vægt: 1460 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 71 x 33 x 28 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Fast toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!