Andean Plateau Jacket Men - ID: A028578

kampagne

Jack WolfskinAndean Plateau Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Andean Plateau Jacket Men fra Jack Wolfskin

Andes Plateau Jacket Men er en fleece jakke fra Jack Wolfskin. Ideel når du går i koldt vejr eller højt oppe i bjergene og har brug for varmt tøj. Jakken er designet til ambitiøse bjergbestigere og vandrere. Når det begynder at blive køligere så holder Andes Plateau Jacket dig varm, og indersiden er blød og behagelig mod kroppen. Lavet af Polartec Power Stretch - som er ekstremt elastisk. Jakken er derfor perfekt til dynamiske aktiviteter, der kræver stor bevægelsesfrihed. Elastanet i materiale sikrer, at jakken altid har en behagelig pasform uanset hvor svært terrænet er.
Egenskaber for Andean Plateau Jacket Men:
Materiale:
Hætte: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!