Boarding Pouch Rfid - ID: A028648

kampagne

Jack WolfskinBoarding Pouch Rfid

Mere info

Mere om Boarding Pouch Rfid fra Jack Wolfskin

Boarding Pouch RFID fra Jack Wolfskin er en sikker løsning til dine følsomme rejsedokumenter. Det er blevet udstyret med en særlig kontrast beskyttende skærm til at blokere uautoriseret adgang til RFID-data, der indgår i dit pas og andre dokumenter som identifikation. Det har også flere rum til alt fra ID til SD-kort og andre småting, så du kan holde styr. • CROSS RIP 420D urokkelig, vandafvisende ripstop materiale med forstærkede sømme.
• RFID PRO skytte: specialfoder stoppe uautoriseret indtrængen
• Gennemsigtige lommer til pas og SD-kort slot for betalingskort, flybilletter mv Lynlås lomme til mønter.
• Løkke til pen
• Nøgleklemme
• Lynlåsen, der går hele vejen rundt, så den kan åbnes helt
Egenskaber for Boarding Pouch Rfid:
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 140 x 260 x 30 mm
Rumfang: 0,5 L
Vægt: 165 g
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skuldertasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!