Camio Road Jacket - ID: A028526

kampagne

Jack WolfskinCamio Road Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Camio Road Jacket fra Jack Wolfskin

Camio Road Jacket er en rejsejakke fra Jack Wolfskin med en trendy høj krave og en funktionel, casual look. Det føles let og naturligt, hvilket gør det behageligt at bære, når du er på rejse eller til hverdag. De fire lommer er også meget praktiske, når du er på farten. Funktion 65 materiale består af syntetiske fibre, økologisk bomuld, og kombinerer robusthed med komfort. Det giver dig også mulighed for at tage det roligt på regnfulde eller blæsende dage, fordi materialet er vind- og vandafvisende.
Egenskaber for Camio Road Jacket:
Hovedmateriale: Polyester
Antal lommer: 4 stk
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!