Caribou Glen Men - ID: A028523

Jack WolfskinCaribou Glen Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Caribou Glen Men fra Jack Wolfskin

Caribou Glen Men fra Jack Wolfskin er en alsidig zip-on kombination bestående af en ekstra varm fleece med en strikket udseende, og en vindtæt quiltet vest. Begge komponenter kan anvendes separat eller i kombination med andre produkter. Den lette vest har en vindtæt Stomlock materiale og en foring af syntetiske fibre, der holder din torso varm. Mens den tykke fleece er blød og glat på indersiden, medens den åndbare og fugttransporterende effektivt.
Sammen udgør de ultimative kombination af udendørs aktiviteter.
Egenskaber for Caribou Glen Men:
Hovedmateriale: Polyester
Antal lommer: 2 stk
Åndbar evne: 160 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Forårsjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!