Central Valley - ID: A028525

kampagne

Jack WolfskinCentral Valley

Størrelseguide Mere info

Mere om Central Valley fra Jack Wolfskin

Central Valley er en vandring jakke fra Jack Wolfskin vandtæt og vindtæt softshell materiale, der føles blød og behagelig. Jakken har aftagelig hætte og ventilations lynlåse under armene. Men den største fordel af Central Valley er, at det er meget blødere og har mere stretch end klassiske hardshell jakker. Det er velegnet til krævende vandreture i al slags vejr, undtagen muligvis vedvarende regn. 93% polyester, 7% elastan

Egenskaber for Central Valley:
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Softshelljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!