Cloudburst Smock Men - ID: A028522

kampagne

Jack WolfskinCloudburst Smock Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Cloudburst Smock Men fra Jack Wolfskin

Cloudburst Smock Men er en let, vandtæt anorak fra Jack Wolfskin lavet af et holdbart Texapore materiale, der vil holde dig tør, indtil du når din destination. Du vil være i stand til at nyde komforten hele vejen. Alt hvad du behøver, vil desuden være tæt ved hånden, såsom kort, GPS, etc. som de let kan opbevares i den store lomme foran. Så når regnen stopper, så du nemt kan stoppe dunjakke i din taske. 100% polyamid
Egenskaber for Cloudburst Smock Men:
Membran: Texapore
Hovedmateriale: Syntetisk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Regnjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!