Colorado Flex - ID: A028520

kampagne

Jack WolfskinColorado Flex

Størrelseguide Mere info

Mere om Colorado Flex fra Jack Wolfskin

Colorado Flex er en regnjakke fra Jack Wolfskin lavet af ekstra blødt Texapore materiale med flex zoner for øget komfort og bevægelsesfrihed, fra dit første skridt til det sidste. Over længere afstande eller dagsture, op i bjergene eller i lavlandet, regn eller skinne, Colorado Flex er jakken for dig. Det er behageligt og alsidigt. Når du flytter meget vil du sveder i mellem til, og det er her ventilation lynlåse under armene vil hjælpe dig. Colorado Flex har en lynlås-system. Hvilket betyder, at jakken kan kombineres med et kompatibelt inderjakke om vinteren, så du kan bære det hele året rundt.
100% polyamid
Egenskaber for Colorado Flex:
Membran: Texapore
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 6000 gram/m2/24h
Stretch: Ja
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!