Cricket 2 Skort G - ID: A028562

kampagne

Jack WolfskinCricket 2 Skort G

Størrelseguide Mere info

Mere om Cricket 2 Skort G fra Jack Wolfskin

Cricket 2 Girls Skort er en nederdel på ydersiden og et par shorts på indersiden. De er perfekte, hvis du vil hænge på hovedet i træer eller klatre en masse og ikke ønsker at risikere at vise for meget. Nederdelen er fremstillet af en UV-beskyttet Supplex materiale, og shortsene er lavet af et meget let jersey stof, samme som Jack Wolfskin bruger i deres undertøj - for en tæt komfort. 100% polyamid 84% polyester, 16% elastan
Egenskaber for Cricket 2 Skort G:
Materiale: Syntetisk
Længde: Kort
Model: Skort
UV-beskyttelse (SPF): 40-50
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Nederdele & Skorts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!