Cricket 2 Skort Girls - ID: A040375

kampagne

Jack WolfskinCricket 2 Skort Girls

Størrelseguide Mere info

Mere om Cricket 2 Skort Girls fra Jack Wolfskin

Cricket 2 Skort G er en stretchy jakke til børn fra Jack Wolfskin, lavet af et meget funktionelt materiale. Materialet giver beskyttelse mod solens skadelige stråler og tørrer hurtigt, hvis det bliver vådt. Et fremragende valg for dem, der ønsker at bære en nederdel, men kan bevæge dig som diskret som i et par shorts. Materiale: 100% polyamid, foring: 100% polyester
Egenskaber for Cricket 2 Skort Girls:
Længde: Knælængde (over knæ)
Materiale: Syntetisk
Model: Skort
UV-beskyttelse (SPF): 50
Bæltestropper: Nej
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Nederdele & Skorts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!