Crosser 18 Pack - ID: A028620

kampagne

Jack WolfskinCrosser 18 Pack

Mere info

Mere om Crosser 18 Pack fra Jack Wolfskin

Crosser 18 Pack er en kompakt taske til dagsture fra Jack Wolfskin, der er velegnet både til arbejde og for endagsture, med plads til meget. Crosser omdefinerer begrebet med en multifunktionel taske. Denne alsidige taske er smart funktion for både hverdagsbrug og udendørs aktiviteter. Den er designet til at bære det udstyr, du har brug for, såsom væskeblære og vandrestave. Når du er klar til at gå ud på vandring, bare spænd vandrestavene på din Crosser taske og gå. Du kan også cykle til arbejde med tasken, når den er blevet udstyret med flere reflekser og et beslag for dit LED lys. Derudover er der et regnslag i nederste rum i posen, som hurtigt kan trækkes ud, hvis nødvendigt.
Der er også plads til din tablet eller bærbare computer, som du måske har brug for på jobbet. Men hvis du skulle vandre i stedet, så kan laptoplommen bruges som væskerum.
Egenskaber for Crosser 18 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 18 L
Vægt: 920 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 27 x 22 x 49 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Ja
Bundåbning: Nej
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Hverdagsrygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!