Culture Duffle - ID: A028651

kampagne

Jack WolfskinCulture Duffle

Mere info

Mere om Culture Duffle fra Jack Wolfskin

Uanset om du bader i et badeværelse på et hostel eller hvis du vasker hurtigt i skoven, så passer Culture Duffel fra Jack Wolfskin fremragende til at holde dine toiletartikler, uanset hvor du er. Du kan nemt hænge den på krogen, eller stille den uden at det vil vælte. En bred lynlås gør det nemt at få et hurtigt overblik over indholdet. Desuden er der et elastisk bånd på indersiden, hvor man kan holde en tandbørste. 100% polyester
Egenskaber for Culture Duffle:
Ophængningskrog: Ja
Spejl: Ja
Rumfang: 5 L
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Toilettasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!