Denali 60 Women - ID: A028464

kampagne

Jack WolfskinDenali 60 Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Denali 60 Women fra Jack Wolfskin

Denali 60 Women er en rygsæk fra Jack Wolfskin perfekt til backpacking eller en længere vandretur. Det er skræddersyet til den kvindelige anatomi for forbedret komfort. Med en kapacitet på 65 liter har den også masser af plads til alt dit udstyr, alt fra mad til din fleece jakke. Det har alle de nødvendige funktioner og giver konstant komfort. X-OVERGANG bärystemet er designet specielt til længere vandreture med en tung pakke. Det har meget fleksible, stabile aluminium ramme, men en tyk polstring på bagsiden. Det øverste rum kan tages af og bruges som en skuldertaske til endagsture. Det har også en front lomme til sovepose, sidelommer og en flaskeholder.
• Justerbart brystbælte med signal fløjte
• Hulrum til nakken
• Beslag til vandrestave og is værktøjer
• Tilpasset til en hjelm
• Compression stropper på indersiden, sider, bund og hovedrum
• Hovedrum med to adgangspunkter (foran og øverst) og et indre rum, hvor du også kan have en vandflaske. Højde justerbar top rum med indvendige rum. Stor forlomme
• Nøgleholder
• Aluminium Honning Comb: let og stabil aluminiumsramme
Egenskaber for Denali 60 Women:
Køn: Dame
Rumfang: 60 L
Vægt: 2630 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 38 x 36 x 83 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Ja
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!