Eclipse Iii - ID: A028629

kampagne

Jack WolfskinEclipse Iii

Mere info

Mere om Eclipse Iii fra Jack Wolfskin

Eclipse III er en enkel, pålidelig 3-personers telt fra Jack Wolfskin. Den fritstående kuppel design kræver minimale antal stave og barduner, som er meget praktisk, når du er nødt til at stille teltet op på den hårde jord. Det har en apside og vindue på begge sider. To lufthuller i loftet, der tillader frisk luft at komme ind i indertelt. Der er også fire indvendige lommer hvor du kan gemme vigtige ting, du kan få brug for med kort varsel. En bonus er, at inderteltet kan bruges alene uden telt, som passer godt på særligt varme sommernætter.
Egenskaber for Eclipse Iii:
Beregnet til antal personer: 3
Total vægt: 4960 - 5200 g
Vandsøjletryk oversejl: 4000
Vandsøjletryk gulv: 10000
Ydermål LængdexBreddexhøjde ca 400 x 180 x 120
Inner tent dimensions: 225 x 180 x 120 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 55 x 22 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 75 x 180 x 120 cm
Mål apsis 2 (længde x bredde x højde): 75 x 180 x 120 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 2
Antal teltstænger: 4 st
Antal teltpløkker: 12
Udvendigt teltstof: Polyester
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Kuppeltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!