Eds Dynamic 28 Pack - ID: A028484

Jack WolfskinEds Dynamic 28 Pack

Mere info

Mere om Eds Dynamic 28 Pack fra Jack Wolfskin

Ed Dynamic 28 Pack er en rejsetaske fra Jack Wolfskin med et ergodynamiskt transporterer system til dagsture. Den fleksible polstring på ryggen og skulderstropper tilbyder komfort og bevægelsesfrihed, når du går. Du kan justere skulderstropperne, mens du går til at tilpasse sig terrænet, uanset om du går op ad en stejl bakke eller hopper over et vandløb. Detaljerne i Ed Dynamic 28 er også meget funktionelle. Du kan pakke dine generelle ting i hovedrummet og mindre ting i let tilgængelige foran bugten. Det er også muligt at fastgøre vandrestave på ydersiden af posen.
• Justerbart brystbælte med signal fløjte og justerbar talje bælte
• Kompressionsremme på siderne
• Stort hovedrum med indvendig lomme (som går til at købe og bruge til at opbevare en vandflaske), lynlås forlommer og to side netlommer.
• Organizer til mindre emner
• Fleksibel fjederstål-ramme
Egenskaber for Eds Dynamic 28 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 28 L
Vægt: 1215 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 30 x 26 x 60 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Ja
Bundåbning: Nej
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!