Eds Dynamic 48 Pack - ID: A028459

kampagne

Jack WolfskinEds Dynamic 48 Pack

Mere info

Mere om Eds Dynamic 48 Pack fra Jack Wolfskin

Ed Dynamic 48 Pack er en vandrerygsæk fra Jack Wolfskin med ergonomisk bæresystem til dagsture. EDS affjedringssystem gør så posen dynamisk tilpasser sig dine bevægelser. Det sparer energi, giver komfort og giver dig mulighed for at fungere optimalt. Der er en særlig pose til et væskesystem i hovedrummet. Hovedrummet har også plads nok til resten af dit udstyr, lige fra snacks til din skaljakke. Din GPS, kort, mobil, og alt andet, du hurtigt vil have adgang til, kan nemt opbevares i den forreste rum. De andre rum og ydre beslag tilbyder forskellige muligheder, for eksempel, en vandflaske og vandrestave.
• Justerbart brystbælte med signal fløjte, aftagelig talje bælte
• Kompressionsremme på siderne
Materialer:
Skal 1: 100% polyamid
Skal 2: 100% polyamid
Skal 3: 100% polyester
For: 100% polyamid

Egenskaber for Eds Dynamic 48 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 48 L
Vægt: 1800 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 33 x 31 x 80 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!