Eds Dynamic Pro 48 Pack - ID: A028617

Jack WolfskinEds Dynamic Pro 48 Pack

Mere info

Mere om Eds Dynamic Pro 48 Pack fra Jack Wolfskin

Eds Dynamic Pro 48 Pack fra Jack Wolfskin er en pålidelig følgesvend på alle ture uanset vejr. EDS ergonomiske bæresystem er meget fleksibelt og kan nemt justeres i længden af ryggen, i puden i lænden og vinklen af hoftebæltet. Det fleksible system giver dig god kontrol over pakningens fordeling og giver fuld bevægelsesfrihed, når du er ude på tur. Ed Dynamic Pro 48 Pack har et vandtæt hovedrum der er perfekt til når man går på regnvejrsdage. På denne måde kan du holde mere følsomt udstyr og beklædning tør. Rullelukning holder det vandtæt.
Hovedrummet er dækket med en front klap med to ekstra rum til ekstra lagerplads. Bag hovedrum er der også en større lomme, hvor man kan opbevare en vandblære. På ydersiden af posen, er der holdere til vandflaske, vandrestave eller andet udstyr.
Egenskaber for Eds Dynamic Pro 48 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 48 L
Vægt: 1800 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 33 x 31 x 80 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Fast toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!