El Dorado Base Cap - ID: A028595

kampagne

Jack WolfskinEl Dorado Base Cap

Størrelseguide Mere info

Mere om El Dorado Base Cap fra Jack Wolfskin

El Dorado Base Cap er en klassisk baseball kasket fra Jack Wolfskin i organiske bomuld hybride materialer med god UV-beskyttelse. Den klassiske baseballkasket til udendørs aktiviteter og hverdagsliv, uanset vejret. Det giver en effektiv beskyttelse mod UV-stråler, let regn og vind. Materialet tørrer hurtigt, så du kan bære den hele dagen. Robust, vind- og vandafvisende hybride materialer med certificeret økologisk bomuld. 65% bomuld (Organic), 35% polyester
Egenskaber for El Dorado Base Cap:
Materiale: Bomuld
Ventileret: Ja
Vindtæthed: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Kasketter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!