Element Altis Women - ID: A028524

kampagne

Jack WolfskinElement Altis Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Element Altis Women fra Jack Wolfskin

Elements Altis Women fra Jack Wolfskin er en vind- og vandafvisende softshell jakke med let isolering og lynlåse. Jakken har en lidt længere design og passer som en anden hud takket være den fleksible strækstof og den bløde micro fleece på indersiden, der har god åndbarhed. Du kan bære jakken for sig selv, bedst egnet til forår, sommer og efterår vandreture i tørt vejr. Kombineret med en vejrbestandig jakke, der giver beskyttelse og komfort hele året rundt.
93% polyester, 7% elastan
Egenskaber for Element Altis Women:
Materiale:
Lynlås: Fuldlængde
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!