Exolight Women - ID: A028457

Jack WolfskinExolight Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Exolight Women fra Jack Wolfskin

Exolight Women fra Jack Wolfskin er en meget vandtæt, åndbar, elastisk og behagelig vejrbestandig softshell jakke. Det tilbyder den samme ydelse som en hardshell jakke, med den samme komfort i en softshell jakke. Fremragende til ambitiøse vandreture, hvor begge er nødvendige.

På stejle stigninger når du begynder at svede, så hjælper jakkens softshell funktioner, det ånder meget godt og har et blødt interiør, der føles behageligt mod kroppen. Ventilations lynlåse under armene for øget komfort, når du nemt kan åbne dem op og køle dig ned, hvis du begynder at blive for varm. Du vil også være i stand til at nyde jakkens effektive stretch, hvis du bruger vandrestave og har brug for stor bevægelsesfrihed.
Du kan også nemt gemme de nødvendige små ting, du skal have med dig, såsom GPS, kort og mobil i hofte lommerne. De er så højt op hoftebæltet vil ikke dække dem.
Egenskaber for Exolight Women:
Membran: Texapore
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Membranteknik: 2-lags
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 6000 gram/m2/24h
Stretch: Ja
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!