Floorsaver Lighthouse Ii Rt - ID: A028644

kampagne

Jack WolfskinFloorsaver Lighthouse Ii Rt

Mere info

Mere om Floorsaver Lighthouse Ii Rt fra Jack Wolfskin

Floorsaver Lighthouse Ii Rt fra Jack Wolfskin er en separat beskyttelse gulv presenning for LIGHTHOUSE II RT. Sten og grene kan skade dit telt gulv, men Floorsaver beskytter dit gulv mod at blive beskadiget af skarpe genstande. Denne måde kan du øge længden af livet i dit telt. Gulvbeskyttelse der er lidt mindre end teltet gulvet for at forhindre vand i at samles mellem gulvet og presenning. Floorsaver er nem og hurtig at bruge, bare vedhæfte det med de elastiske løkker.
• HYDRO 150D POLYESTER FILM: robust, vandtæt beskyttelse gulv materialer (10.000 mm)
• Integreret pakkepose
• Pack Dimensioner: 26 x 22 x 5
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Telttilbehør

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!