Freeman 65 Pack - ID: A028622

kampagne

Jack WolfskinFreeman 65 Pack

Mere info

Mere om Freeman 65 Pack fra Jack Wolfskin

Freeman 65 Pack er en stor, rubust og fuldt udstyret rejsetaske fra Jack Wolfskin med et alsidigt rum i toppen. Det er den anden største rygsæk Jack Wolfskin Froniter bagage serien, og har en kapacitet på op til 65 liter, så der er plads til en masse tøj og udstyr. Når det kommer til pakning af Freeman, kan du nemt distribuere alt mellem rummene, sidelommer og forlomme. Vigtige små ting, du kan holde i den øverste plads, og du kan også afmontere dækslet og bruge det som en skuldertaske om dagen. Komfortable at bære takket være X Transition ophængningsanordningen. Det holdbare materiale kan modstå det meste og slid på en pæn måde.
Egenskaber for Freeman 65 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 65 L
Vægt: 3110 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 42 x 34 x 84 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!